opc_loader

Informatie over betalen

 

IDEALiDeal logo

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Serengeti XL. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de eventuele bezorgkosten van uw bestelling. Veelal worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht: tijdens het doorlopen van het bestelproces wordt duidelijk aangegeven indien er bezorgkosten in rekening worden gebracht.

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

PER BANKlogo's banken

 

Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

 

Rabobank logo
T.n.v.: Werkman Optics B.V.
Te: Surhuisterveen, Nederland
IBAN nummer: NL67 RABO 0363 0113 58
BIC nummer: RABONL2U

 

logo PINBIJ AFHALEN

 

Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling bij onze vestiging af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. U kunt ter plaatse eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig. Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.