opc_loader

Serengeti Glazen


Serengeti 555nm® glazen555nm® glazen

Ideaal tijdens felle lichtomstandigheden. De fotochromatische 555nm glazen pakken het geel en groen aan in het licht en verzachten de intensiteit ervan, waardoor het licht minder belastend is voor de ogen. De licht zilverkleurige spiegelcoating zorgt voor een verdere afname van oogvermoeidheid door schittering tegen te gaan. De 555nm glazen zijn verkrijgbaar in niet-gepolariseerd en gepolariseerde lichtgewicht glas en Polar PhD™ glazen.

 

Serengeti CPGâ?¢Â glazenCPG™ glazen

De CPG ('cool photo grey') glazen van Serengeti zijn ontworpen om te presteren in alle voorkomende weerscondities, met name geschikt voor het tegenwerken van felle schitteringen die het zicht kunnen belemmeren. Met hun polariserende eigenschappen bieden deze glazen extra bescherming en comfort. Alleen verkrijgbaar in Polar PhD™ uitvoering.

 

Serengeti Drivers® glazenDrivers® glazen

De amber gekleurde Drivers® glazen zijn special toegerust voor het gebruik tijdens het (auto)rijden. Dit vanwege het feit dat ze kleuren verbeteren en contrast verhogend werken, lichter en donkerder kleuren voor een optimale lichtdoorlating in elke omstandigheid. De glazen zijn daarnaast ontworpen om oogvermoeidheid tegen te gaan. Verkrijgbaar in niet-gepolariseerd of gepolariseerd lichtgewicht glas en Polar PhD™ glazen.


Serengeti Drivers® Gold glazenDrivers® Gold glazen

De Drivers® Gold glazen beschikken over alle voordelen die ook de 'normale' Drivers® glazen hebben, met daarnaast een stijlvolle goudkleurig spiegelcoating. De spiegelcoating blokkeert zichtbare en infrarode golflengten, die schadelijk voor het oog kunnen zijn. Verkrijgbaar in gepolariseerd lichtgewicht glas en Polar PhD™ glazen..


Serengeti Sedona® glazenSedona® glazen

Deze unieke, roze gekleurde glazen leveren een opmerkelijk hoog contrast onder de zwaarste omstandigheden, ideaal wanneer u vertoeft op het water of in de sneeuw, of in welke intense lichtconditie u zich dan ook bevindt. Verkrijgbaar in Polar PhD™.

 

Menu