opc_loader

première van 'Steve McQueen: The Man & Le Mans

Deze actie is afgelopen

 

Beleef de première van 'Steve McQueen: The Man & Le Mans' met Serengeti.frl

 

Wanneer u nu een Serengeti zonnebril koopt bij Serengeti.frl of in onze winkel in Surhuisterveen, ontvangt u tijdelijk een gratis ticket voor de Cars at the Movies-première van 'Steve McQueen: The Man & Le Mans'.

 

DE PREMIÈRE IS VOLGEBOEKT! Helaas kunnen wij geen tickets meer weggeven voor de première. Onze klanten die wel een ticket hebben verdiend, krijgen binnenkort een mail van de organisatie met daarin gegevens over de gang van zaken rond de première. Wij willen iedereen bedanken voor de enorme respons op onze actie!

 

Cars at the Movies* is een trefpunt voor autoliefhebbers, waarbij er ook uitgebreid de tijd is elkaars auto te bewonderen. Ieder event heeft een eigen aan de film verbonden thema. Kom je met een bijzondere auto naar het theater, dan kost parkeren niets en mag je jouw bolide op een speciaal daar voor ingerichte en bewaakte locatie pronken. We kiezen films die tot de verbeelding spreken zoals Bullitt, Vanishing Point, The French Connection, The Italian Job, Back to the Future, Herbie, Drive, The Fast and the Furious, Le Mans, Rush en brengen diverse andere titels terug op het grote witte doek. En er is meer dan film alleen: Cars at the Movies organiseert meet & greets met bekende gezichten, zoals Tom Coronel, uit de auto en racerij wereld.


Buckle up, it’s movie time!

Op basis van nooit eerder vertoonde beelden, verweeft de film nieuw ontdekt materiaal met eigen opnames van McQueen. We zien interviews met hem en met leden van het productieteam, om het ware verhaal achter de productie van de film te onthullen. Cars at the Movies is een uniek concept waarbij autoliefhebbers elkaar treffen in een nieuwe setting. Het event vindt plaats bij CineMec; een drietal nieuwe en innovatieve bioscopen met Europa’s beste beeld en geluid.

Cars at the Movies is de link tussen de wereld van petrolheads en het witte doek, een platform voor nieuwe films en recalls van legendarische films met de auto in de hoofdrol. Tevens is Cars at the Movies een trefpunt voor autoliefhebbers, waar ook uitgebreid de tijd is elkaars auto te bewonderen. Ieder event heeft een opzichzelfstaand, aan de film gerelateerd thema.

Cars at the Movies is een middag- of avondvullend programma met ontvangst in stijl met rode loper, een hapje en drankje. Een inleiding van iedere film door een expert uit de wereld van auto’s of films, allemaal gelinkt aan een iconische autofilm. Verder hebben we de eer, voorafgaand aan de hoofdfilm, filmproducties van het beroemde Amerikaanse internetkanaal ‘Petrolicious’ op het grote doek te tonen. We sluiten af met een after party.

Dresscode: sporty and relaxed like McQueen
Ride: bring your cool car

Event programmering

Première  
Zaterdag 18 Juni, vanaf 18:30 uur, locatie CineMec Utrecht (aanvang programma 19:30 uur).


Steve McQueen: The Man & Le Mans (2015)

"Racing is life. Anything before or after is just waitingposter"

Steve McQueen (24-03-1930 - 07-11-1980) behoeft nauwelijks introductie. De hoofdrolspeler uit klassieke Hollywoodhits als ‘The Getaway’, ‘Bullitt’, ‘The Great Escape’ en ‘Papillon’ werd niet enkel één van de best betaalde acteurs in Hollywood maar ook een stijlicoon en dé incarnatie van mannelijk cool – hij werd niet voor niets ‘The King of Cool’ genoemd. ‘Steve McQueen: The Man en Le Mans’ focust op de periode begin jaren ’70, waarin de acteur, regisseur, racepiloot en producent de racefilm ‘Le Mans’ maakte. Dat het een moeilijke tijd was voor McQueen is één manier om de draaiperiode te omschrijven. “The film that almost destroyed him” is een andere, wellicht betere omschrijving…. In de zes maanden durende shoot nam regisseur John Sturges ontslag, spatte McQueens huwelijk uit elkaar, hing zijn bedrijf op het randje van bankroet en stond McQueen op de dodenlijst van seriemoordenaar Charles Manson. Stof genoeg dus voor een spannende docu.

Acteurs – Steve McQueen, Chad McQueen, John Sturges
Regisseurs – Gabriel Clarke, John McKenna
Lengte – 1h 42 min

Premiere – zaterdag 18 juni, aanvang 19.30 uur, Locatie CineMec Utrecht

* Meer informatie over Cars at the Movies vindt u op: Carsatthemovies.com/