opc_loader

De grote herfstaanbieding!

Serengeti XL ruimt op! Het was een prachtige zomer, maar de zon staat inmiddels al weer een stuk lager en de temperaturen zijn gezakt. Omdat we volgend jaar weer genoeg ruimte willen hebben voor de nieuwe collectie ruimen we deze herfst nog even op!

Met een recordaantal aan zonuren was de zomer van 2022 er eentje die de geschiedenisboeken in kan. Ideaal weer voor de zonaanbidders en daarmee ook typisch weer voor een goede zonnebril! Misschien heeft u recentelijk al ervaren wat een Serengeti voor u kan betekenen, of wacht u juist op de aanbiedingen om een mooie deal te scoren. Hoe dan ook, we hebben onze selectie aanbiedingen uitgebreid dus profiteer er snel van!


2022_herfstaanbieding

Een compleet overzicht van deze voordeeltjes vindt u natuurlijk bij de afdeling AANBIEDINGEN, maar we lichten er ook graag een paar voor u uit.


Zo heeft u bijvoorbeeld een gloednieuwe, en uiterst stijlvolle Serengeti Alray in huis voor slechts €239,- De klassieke vorm zal niet snel uit de mode raken en zal daarom nog jarenlang met veel plezier en naar volle tevredenheid gedragen kunnen worden. De Alray is in de aanbieding verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, zowel met de bekend Drivers glazen als de groene 555nm glazen met of zonder spiegelcoating.

Draagt u toch liever iets onconventionelers op uw neus? Mischien dat de Serengeti Marlon goed bij u past! Ook deze stijlvolle Serengeti kunnen wij voor €239,- aanbieden, en als u voor een variant zonder polarisatie kiest kan er zelfs nog een extra tientje vanaf! Het gaat hierbij om de complete reeks, dus er valt te kiezen tussen vier verschillende uitvoeringen!