opc_loader

De nieuwe Sports Collection

Nadat er eerder dit jaar al een nieuwe collectie voor de zomer van 2021 gepresenteerd was, komt Serengeti deze lente met nog meer nieuwe modellen!

 

De Serengeti Sports Collection is namelijk uitgebreid met een vijftal nieuwe modellen! En waar de bestaande sportbrillen vooral gericht waren op gestroomlijnde vormen en optimale grip op het hoofd, voegen de nieuwe modellen een aantal interessante eigenschappen toe aan de catalogus van Serengeti Eyewear. De nadruk ligt bij deze nieuwe sportbrillen namelijk op een beperkt gewicht gecombineerd met een stijlvol montuur.

Om dat gewicht laag te houden heeft Serengeti een nieuw type lens ontwikkeld; de SPIRIT lens. Deze nieuwe toevoeging is gemaakt van ecologisch verantwoord kunststof en weegt twee keer minder dan mineraal glas. De SPIRIT lens beschikt over alle technieken die u verwacht van Serengeti glazen; ze zijn photochromisch, beschikken over Spectral Control en zijn gepolariseerd.

Ook de monturen zijn uitermate licht doordat ze gemaakt zijn van een biologische kunststof die geproduceerd wordt met als hoofdbestanddeel de olie van de wonderboom. Dit type kunststof is een goed alternatief voor het eerder gebruikt TR90-kunststof, dat aardolie als basis heeft. Het materiaal is een stuk duurzamer, en bovendien zeer bestending, lichtgewicht en flexibel.

 

Het eco-vriendelijke thema wordt ook nog doorgevoerd in de verpakking; het doosje is gemaakt van gerecycled karton en bovendien een stukje spaarzamer dan eerdere verpakkingen. Ook worden er nieuwe accessoires meegeleverd, afhankelijk van welk model u bestelt, ontangt u een glasbeschermer in plaats van een etui, of een stoffen hoesje.

 

De volgende modellen zijn aan de Sports Collection toegevoegd; de Bellemon, Oatman, Shelby, Wakota en Rolla.