opc_loader

Een tweede blik op 2022!

We gaven u eerder al een voorproefje op de collectie van het komende jaar, maar nu de zomer echt voorbij is begint 2022 al snel dichterbij te komen. Daarom bij deze een tweede blik op de nieuwe Serengeti's die u binnenkort in onze webshop kunt vinden!

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen zodat we direct los kunnen als de brillen binnen zijn. Al met al komen er bijna 120 nieuwe uitvoeringen in de catalogus te staan! Dit betekent wel dat er ook een paar series gaan verdwijnen, waaronder een aantal modellen die de laatste jaren als warme broodjes over de toonbank gingen. De Matera, Varese en Modugno bijvoorbeeld, al jaren een vaste waarde in het assortiment, maar binnenkort uitgefaseerd. Gelukkig hebben wij van al deze modellen nog verschillende uitvoeringen in het schap liggen, maar wees er snel bij voordat de voorraad slinkt!

Uiteraard worden deze modellen vervangen door nieuwe ontwerpen waarvan we zeker weten dat ze net zo populair gaan worden als hun voorgangers. De Haywood, Lunger, Marlon en Wayne zijn bijvoorbeeld prachtige metalen monturen die dezelfde stijl en kwaliteit uitstralen als de eerdere bestsellers.


2022_header_haywood

De Serengeti Haywood


2022_header_lunger

De Serengeti Lunger


2022_header_marlon

De Serengeti MarlonNatuurlijk zijn al deze nieuwe modellen te verkrijgen bij Serengeti XL zodra ze beschikbaar zijn. Als grootste leverancier van Serengeti zonnebrillen streven wij er altijd naar om het complete assortiment in onze winkel te hebben.


Een groot gedeelte van deze nieuwe modellen staat inmiddels al in onze webshop, een compleet overzicht vindt u op deze pagina!