opc_loader

Giancarlo Fisichella is de nieuwe ambassadeur van Serengeti Eyewear

Giancarlo Fisichella is de nieuwe ambassadeur van Serengeti Eyewear

 
Als de ontwerper van 's werelds beste zonnebril om auto te rijden én als officiële licentiehouder van de beroemde 24 Uur van Le Mans race, gaat Serengeti Eyewear samenwerken met de oud Formule I coureur en huidig autocoureur Giancarlo Fisichella.

Tussen 1996 en 2009 behaalde hij als coureur voor Jordan Grand Prix, het Benetton Formule F1-team en de Scuderia Ferrari 3 Grand Prix overwinningen. Sinds 2010 werkt hij, als coureur in de Le Mans series, nauw samen met het Ferrari team waarmee hij in 2012 en 2014 won.

Voor Serengeti Eyewear (een begrip in de autowereld) is deze samenwerking een logisch vervolg op de eerdere lancering van de limited edition van de 24 Uur van Le Mans in het begin van 2016.

Het is een perfecte samenwerking tussen de Serengeti en Giancarlo Fisichella omdat er topprestaties geleverd moeten worden en Serengeti weet als geen ander hoe belangrijk je zonnebril is. Voor de juiste bescherming en het perfecte comfort in alle lichtomstandigheden biedt Serengeti 3 technologieën:

De fotochromatische lenzen passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden; ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht bij een bewolkte dag.
Het gepatenteerde Spectral Control® zorgt voor kijkcomfort en helderheid bij ieder weertype en gaat de z.g. blauwe waas tegen.
De polarisatie herschikt het zonlicht waardoor rust ontstaat voor de ogen
De Serengeti technologie is zo ontworpen dat de chauffeurs moeiteloos elk detail op de weg kunnen zien en zo hun prestaties kunnen verbeteren.

"Serengeti zonnebrillen bieden absoluut het beste in lenstechnologie en besteden een ongeëvenaarde aandacht aan details. Dit heeft Giancarlo Fisichella overtuigd om ambassadeur te worden voor het merk", zei Dani Lagace, Global Eyewear Manager. "Serengeti is erg blij om hem in het team te hebben".

Meer informatie:
www.facebook.com/boboseyewear 
www.facebook.com/serengetieyewearcom  
www.serengeti-eyewear.com 

© Eyeline Magazine, oktober 2016 | foto: © 2016, Regis Lefebure.