opc_loader

Win een Serengeti vouwfiets!

Koopt u deze zomer een nieuwe Serengeti zonnebril in onze winkel in Surhuisterveen? Dan maakt u kans op een speciale Serengeti city-bike! Deze prachtige vouwfiets wordt aan het eind van het seizoen verloot onder één van onze Serengeti klanten.

Een officiele Serengeti vouwfiets! Handig voor in de trein, achterin de auto, of gewoon om een eindje mee te toeren. Deze fiets is eenvoudig op te vouwen tot een compact geheel dat u makkelijk opbergt of meeneemt. Ook ideaal voor op de boot of in de caravan of camper. De fiets is uitegrust met 6 versnellingen van Shimano zodat u zowel bergop als met de wind in de rug comfortabel uw kilometers kunt maken!

2022_city-bike

Deze actie loopt (onder voorbehoud) de hele zomer lang, per aangekochte zonnebril ontvangt u één kaartje waar u uw gegevens op achter kunt laten. Dit kaartje deponeert u in een container, uit deze container wordt aan het eind van de actie de winnaar getrokken. Een kaartje ontvangt u alleen bij de aankoop van een Serengeti zonnebril in onze winkel in Surhuisterveen (Friesland). Klanten die een zonnebril via de webshop aanschaffen kunnen helaas niet in aanmerking komen.