opc_loader
Serengeti XL is onderdeel van een zelfstandig optiekzaak in het Noorden van het land. Als zelfstandig bedrijf hechten wij een grote waarde aan de dienstverlening die wij onze klanten kunnen bieden. Zowel voor, tijdens als na de aankoop doen wij ons uiterste best om u van de juiste informatie te voorzien, goed advies te geven en u te helpen met het oplossen van mogelijke problemen na de aanschaf van een product. Dit is ook de insteek van onze online activiteiten, en daarmee kunnen wij ons onderscheiden van de grotere ketens en webshops.

We delen graag enkele ervaringen met u om zo een indruk te kunnen geven van de standaarden die wij hanteren.

Heeft u zelf al een ervaring met ons bedrijf? We horen graag uw mening! U kunt deze delen via het platform van Google reviews of Klanten Vertellen."Ik wilde graag een fietsbril. Telefonisch contact gezocht met Serengeti XL. We hebben samen telefonisch uitgezocht wat de beste bril voor mij zou zijn en welke glazen het beste bij mijn wensen passen. Alles prima uitgelegd! De keuze was toen snel gemaakt, ik ben heel deskundig geholpen! Echt een aanrader om zo je zonnebril te kopen, zeker in deze tijd!

Harstikke bedankt! Ik ben er blij mee."

Mieke, Voerendaal"Ik ben al jaren een trouwe drager van Serengeti zonnebrillen. Nergens heb ik zo’n uitgebreide collectie kunnen vinden dan bij Serengeti XL! De website is duidelijk, de prijzen zijn scherp en ik ben perfect en snel geholpen via de chat. Ook het verzend, retour en terugbetalingsproces verliep soepel. Dat je kunt betalen middels AfterPay vind ik persoonlijk ook een groot voordeel.

Voor mij dus 5 uit 5 ⭐️!"

Tom, Deurne