opc_loader

 

De catogolus van Serengeti Eyewear is ook dit jaar weer aangevuld met een aantal bijzondere nieuwe modellen.

 

Ondanks alle perikelen in 2020, heeft Serengeti Eyewear voor het nieuwe jaar weer een flink aantal nieuwe zonnebrillen weten te ontwikkelen.

Er komen dit jaar maarliefst 6 volledig nieuwe series bij, en enkele bestaande reeksen worden aangevuld met modellen in nieuwe kleuren en samenstellingen. Voor 2021 worden de producten ook opnieuw ingedeeld; zo vallen de nieuwe Vinita en Winona series onder het kopje "Creator Collection" en zijn voor de "Driving Heritage Collection" de Amboy, Danby, Geary en Boron aan het assortiment toegevoegd. De Amboy, Danby, Geary en Boron vallen direct op door hun ontwerp en uit het oog springende details. Deze nieuwe series vallen gegarandeerd in de smaak bij de liefhebber die iets speciaals zoekt.

De Winona en Danby zullen vast ook snel tot de Serengeti klassiekers behoren; met hun opvallende vormen kunt u als drager een statement maken dat niemand zal ontgaan. Voor deze nieuwe series is er ook weer een reeks aan bijzondere kleuren ontwikkeld, zo behoren zonnebrillen in de kleuren Champagne Translucide, Brown Buffalo en Orange Turtoise tegenwoordig ook tot de mogelijkheden! En als toetje komen er ook nog nieuwe uitvoeringen van bestaande modellen op tafel; een mat witte Bianca of Agata, rode Arlie, of doorzichtige Lenwood zijn aan het menu toegevoegd. Al met al een behoorlijke uitbreiding van een reeds omvangrijke catalogus; Serengeti is klaar voor 2021!