opc_loader

 

Serengeti XL is de grootste Serengeti webshop van Nederland. Wij hebben alle huidige modellen in ons assortiment, en kunnen oudere series vaak ook nog leveren. Al met al hebben wij meer dan 300 verschillende Serengeti zonnebrillen in onze winkel liggen. Onze webshop bestaat inmiddels al weer een paar jaar, maar achter deze online winkel schuilt een familiebedrijf waarvan de historie teruggaat naar de jaren '30 van de vorige eeuw.

 

Werkman Brillen is inmiddels al meer dan 60 jaar gevestigd in Surhuisterveen, Friesland, en vervult als zelfstandige opticien een wezenlijke rol in de regio. Dankzij een gestage maar constante groei in de afgelopen jaren werken er op dit moment 8 mensen bij Werkman Brillen, waaronder 2 gediplomeerde opticiens, en een opticien/contactlensspecialist.

 

 

 

    

 

Uitnodiging

 
Wij vinden het prachtig dat u via deze webshop kennis kunt maken met ons bedrijf, maar het liefst staan we u persoonlijk te woord. We geven u graag advies in een één op één gesprek, en het liefst passen we elke verkochte zelf bril af, zodat we u een optimaal draagcomfort kunnen garanderen. Natuurlijk dient gemak de mens, en deze digitale winkel is hier volledig op ingericht, maar we nemen ook graag de tijd om u vakkundig te helpen in onze winkel in Surhuisterveen.

 

Oogmeting

 

Mocht u interesse hebben in een zonnebril op sterkte, dan willen we u vragen om eerst een afspraak met ons te maken. Op die manier kunnen we eerst een oogmeting uitvoeren en weten we zeker dat we de juiste glazen voor u bestellen. Ook geven we u graag advies over het type bril dat geschikt voor u is en de opties die we kunnen leveren.