opc_loader

De Serengeti Lenwood is verkrijgbaar bij Serengeti XL!

Met de Lenwood heeft u een tijdloze Serengeti zonnebril in handen. Dit model bestaat nog niet zo lang, maar is gebaseerd op een klassieke look die de tand des tijds zeker zal doorstaan. De vorm roept herinneringen op aan de jaren '50, rock en roll en rokende mannen. Maar ook in de 21ste eeuw bent u met deze Serengeti verzekerd van een stijlvolle look.

De Serengeti Lenwood heeft een montuur van acetaat dat met de hand afgewerkt is, authentiek vakmanschap dus. In het frame zitten metalen delen verwerkt waardoor het montuur uitermate robuust is, en bovendien goed op uw hoofd afgesteld kan worden. De glazen zijn van mineraal glas en verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kan de Lenwood uitgerust worden met de klassieke Drivers glazen, 555nm glazen of 555nm glazen met een blauw spiegelcoating.

Vanwege de populariteit van dit model zijn er vorig jaar ook weer nieuwe kleurstellingen uitgebracht. De Lenwood wordt nu namelijk ook gemaakt met een geheel doorzichtig montuur (shiny crystal) of een doorzichtig montuur met een champagne kleur (champagne translucide).

Kijk snel welke uitvoering u het meeste aanspreekt en bestel snel en vertrouwd bij Serengeti XL!


Klik hier voor een overzicht van alle uitvoeringen

Catalogus 2021-1b