opc_loader

Maak dit weekend kans op een Serengeti vouwfiets bij uw ONLINE bestelling!


Deze zomer verloten we al een Serengeti vouwfiets onder alle klanten die bij ons in de winkel een Serengeti zonnebril gekocht hebben, maar dit weekend maakt u ook kans op zo'n mooie fiets bij een online bestelling!

Met deze prachtige fiets bent u deze zomer verzekerd van blits vervoer! Een vouwfiets is natuurlijk hartstikke handig voor achterin de auto, caravan of camper, maar met deze Serenegti fiets kunt u ook comfortabel vele kilometers afleggen. Lekker een eindje te toeren op een mooie zomeravond, of gewoon even om boodschappen met de tas achterop de handige bagagedrager. Met de 6 versnellingen op deze vouwfiets is een beetje tegenwind of een helling ook geen probleem en dankzij het comfortabele zadel zult u niet snel af willen stappen als u eenmaal onderweg bent. Wist u trouwens dat een vouwfiets gratis mee mag in de trein? Ideaal als u graag met het openbaar vervoer reist maar het treinstation niet naast uw bestemming ligt!


vouwfietsactie2_bannerBestelt u dit weekend een zonnebril via onze webshop? Dan doet u automatisch mee met de actie!


De actie loopt vanaf het moment dat de banner op de webshop verschijnt, tot zondagavond 3 juli 23:59. De winnaar wordt willeurig geselecteerd uit alle klanten die dit weekend een zonnebril besteld hebben en wordt in de loop van volgende week via e-mail op de hoogte gebracht. Als na het contact blijkt dat de winnaar geen aanspraak wenst te maken op de fiets, wordt er een nieuwe winnaar geselecteerd. De vouwfiets wordt in overleg met de winnaar via de post afgeleverd, maar kan ook opgehaald worden in onze winkel in Surhuisterveen (Friesland).


Wilt u wel een zonnebril bestellen maar niet aan de actie meedoen? Dan kunt u dit aangeven in het commentaar van uw bestelling, dit is mogelijk op de laatste pagina van het bestelproces.


PXL_20220429_085050371