opc_loader

Serengeti Premier Colections: Pilot

Serengeti Premier Collections - Pilot

Piloten stellen vaak hoge eisen aan hun zonnebrillen, veiligheid staat voorop, en goed zicht speelt daarbij een belangrijke rol. Maar daarnaast moet een zonnebril voor piloten ook aan een aantal specifieke eisen voldoen. Waar een normale zonnebril vaak gepolariseerde glazen heeft, is dat voor piloten een minpunt. De polarisatie kan namelijk het zicht op het intrumentenpaneel belemmeren. Daarnaast is een gradiënt (verloop) een prettige toevoeging. Het felle zonlicht, dat van boven komt, wordt geblokkeerd door het donkere deel van het glas, terwijl de instrumenten en kaarten, onderin het zicht, nog makkelijk te lezen zijn.

Omdat Serengeti en aanzienlijk aantal piloten als klant mag rekenen, is speciaal voor deze doelgroep de Pilot Collection in het leven geroepen. De zonnebrillen in deze serie voldoen aan alles wensen van een piloot, en zijn gegarandeerd een goede keuze voor wie een zonnebril zoekt voor tussen de wolken.

UPDATE - Serengeti heeft het assortiment voor piloten inmiddels verder uitgebreid, maar deze brillen zijn geen onderdeel meer van deze serie. Op de pagina "Voor piloten" vindt u het volledige overzicht.