opc_loader

Serengeti, ook voor op het water. Bijvoorbeeld het SkÁƒ»tsjesilen.

Serengeti zonnebrillen, óók voor op het water!

 

Voor welke uitvoering van een zonnebril je gaat kiezen is in belangrijke mate afhankelijk van de omstandigheden waarin je hem het meest gaat gebruiken. Voor het dragen van een zonnebril op of bij het water, is het van belang dat, naast de bijna vanzelfsprekende bescherming tegen UV-stralen, de hinderlijke reflectie van het zonlicht via het water zoveel mogelijk wordt tegengehouden. Natuurlijk kies je, wanneer je veel op het water vertoeft, voor een zonnebril met polariserende glazen. De polariserende werking van de zonneglazen zorgt ervoor dat de eerder genoemde reflectie van het zonlicht zo goed als teniet wordt gedaan. Je ogen zullen een stuk minder snel vermoeid raken. Geen wonder dat sportvissers niet zonder polariserende zonneglazen willen. Daarnaast kun je met polariserende glazen beter in het water kijken, vooral belangrijk voor de sportvisser.

 

SpiegelcoatingenSedona Bi-Mirror glas

Naast de polariserende werking van de zonneglazen, kun je bij Serengeti ook nog kiezen voor een drietal spiegelcoatingen die extra bescherming en/of meer zicht bieden. Serengeti heeft onder andere de 555nm Blue glazen met blauwe spiegelcoating, die naast dat ze meer UV-licht ook meer (schadelijk) blauw licht tegenhouden.

Ook de Sedona en Sedona Bi-Mirror glazen van Serengeti helpen bij het beter en ontspannender zien tijdens het verblijf op of bij het water. Het unieke roze Sedona glas is uitermate geschikt voor op het water (en in de sneeuw) door zijn contrast-verhogende eigenschap. Naast de 'normale' uitvoering kun je ook nog kiezen voor Sedona Bi-Mirror glazen. Laatstgenoemde heeft naast de eigenschappen van het Sedona glas als extra een stijlvolle silver-flash spiegelcoating die ervoor zorgt dat schadelijke zichtbare golflengten in het zonlicht worden gereflecteerd.

Filters
€ 138
€ 284
Op voorraad
Geschikt voor
Series
Collections
Montuur materiaal
Montuur type
Lens materiaal
Lens eigenschappen
Lens type
Overige eigenschappen
Voorraad
    Resultaat:12VolgendeToon alles
    Resultaat:12VolgendeToon alles