opc_loader

Serengeti Glazen


Serengeti 555nm® glazen555nm® glazen

Ideaal tijdens felle lichtomstandigheden. De fotochromatische 555nm glazen pakken het geel en groen aan in het licht en verzachten de intensiteit ervan, waardoor het licht minder belastend is voor de ogen. De licht zilverkleurige spiegelcoating zorgt voor een verdere afname van oogvermoeidheid door schittering tegen te gaan. De 555nm glazen zijn verkrijgbaar in niet-gepolariseerd en gepolariseerde lichtgewicht mineraal glas en Polar PhD™ kunststof glazen.

Serengeti 555nm® glazen555nm® Blue glazen

Als mooie variatie op de 555nm glazen, beschiken de 555nm® Blue glazen over een reflecterende blauwe spiegelcoating, welke een catergorie 2 tot 3 bescherming bieden. De glazen zijn alleen verkrijgbaar in een gepolariseerde uitvoering. Verkrijgbaar in lichtgewicht mineraal glas en Polar PhD™ kunststof glazen.

Serengeti CPGâ?¢Â glazenCPG™ glazen

De CPG ('cool photo grey') glazen van Serengeti zijn ontworpen om te presteren in alle voorkomende weerscondities, met name geschikt voor het tegenwerken van felle schitteringen die het zicht kunnen belemmeren. Met hun polariserende eigenschappen bieden deze glazen extra bescherming en comfort. Alleen verkrijgbaar in Polar PhD™ kunststof uitvoering.

Serengeti Drivers® glazenDrivers® glazen

De amber gekleurde Drivers® glazen zijn special toegerust voor het gebruik tijdens het (auto)rijden. Dit vanwege het feit dat ze kleuren verbeteren en contrast verhogend werken, lichter en donkerder kleuren voor een optimale lichtdoorlating in elke omstandigheid. De glazen zijn daarnaast ontworpen om oogvermoeidheid tegen te gaan. Verkrijgbaar in niet-gepolariseerd of gepolariseerd lichtgewicht mineraal glas en Polar PhD™ kunststof glazen.

Serengeti Drivers® glazenDrivers® Gradient glazen

De Drivers Gradient glazen blokkeren schittering van bovenaf om u een duidelijk uitzicht op het dashboard te bieden. De glazen hebben de voorkeur van piloten, omdat ze de piloten toestaan details te zien tot op grote afstand zonder dat het zicht op de instrumenten pal voor hen wordt beperkt. Verkrijgbaar in zowel niet-gepolariseerd als gepolariseerd lichtgewicht mineraal glas.

Serengeti Drivers® Gold glazenDrivers® Gold glazen

De Drivers® Gold glazen beschikken over alle voordelen die ook de 'normale' Drivers® glazen hebben, met daarnaast een stijlvolle goudkleurig spiegelcoating. De spiegelcoating blokkeert zichtbare en infrarode golflengten, die schadelijk voor het oog kunnen zijn. Alleen verkrijgbaar in gepolariseerd lichtgewicht mineraal glas.


Serengeti Sedona® glazenSedona® glazen

Deze unieke, roze gekleurde glazen leveren een opmerkelijk hoog contrast onder de zwaarste omstandigheden, ideaal wanneer u vertoeft op het water of in de sneeuw, of in welke intense lichtconditie u zich dan ook bevindt. Verkrijgbaar in gepolariseerd lichtgewicht mineraal glas en kunststof Polar PhD™.

Serengeti Sedona® glazenSedona® Bi-Mirror glazen

Dit glas heeft alle voordelen van het hierboven genoemde Sedona glas, met als extra een stijlvolle silver-flash spiegelcoating. Deze coating reflecteert schadelijke zichtbare golflengten. Alleen verkrijgbaar in gepolariseerd lichtgewicht mineraal glas.