opc_loader

Op sterkte

Draagt u al een normale correctiebril en bent u op zoek naar een goede zonnebril? Dan kunt u overwegen om een nieuwe Serengeti zonnebril op sterkte te laten maken! Vrijwel alle modellen uit de catalogus zijn namelijk verkrijgbaar op sterkte, en bij Serengeti XL bent u hiervoor aan het juiste adres!


Een Serengeti zonnebril op sterkte wordt uitgerust met dezelfde hoogwaardige glazen als de standaard zonnebrillen. Deze glazen op sterkte worden speciaal voor u door Serengeti geslepen in Italië, en zijn altijd nauwkeurig afgestemd op uw wensen. Heeft u al eens eerder een Serengeti zonnebril gedragen? Dan weet u precies wat u van een Serengeti op sterkte kunt verwachten; een extreem helder zicht, ook bij lastige omstandigheden, uitstekende bescherming tegen hinderlijk licht en schadelijke UV-straling, en minder snel vermoeide ogen.


Heeft u interesse in een Serengeti op sterkte? Dan raden wij u aan om langs te komen in onze winkel in Surhuisterveen (Frl.) Alleen door eerst zelf een oogmeting uit te voeren kunnen wij garanderen dat uw zonnebril op sterkte perfect voor u op maat gemaakt wordt en aan al uw wensen voldoet. Als u van tevoren belt om een afpsraak te maken weten we zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen en u goed kunnen begeleiden bij het maken van uw keuze.

2022_header_06


VarioDrive Thin Design

Serengeti maakt voor het slijpen van zonneglazen op sterkte gebruik van de door hen zelf ontwikkelde VarioDrive Thin Design technologie. De basis van deze techniek is een softwareprogramma dat geavanceerde calculaties uitvoert om een lens te berekenen die ultiem licht is en optimaal zicht levert. Voor iedere klant wordt met deze software bepaald hoe het maximale uit het zonneglas gehaald kan worden. Het resultaat is een lens die niet dikker en zwaarder is dan absoluut noodzakelijk en bovendien een optimaal zicht garandeert.

Glazen die met behulp van deze VarioDrive techniek geslepen worden zijn tot wel 72% dunner en 45% lichter dan traditionele glazen op sterkte en kunnen zowel in mineraal als kunststof glas geleverd worden.


De Glazen


In tegenstelling tot de standaard zonnebrillen van Serengeti, kunt u met een Serengeti op sterkte zelf bepalen welke kleur glazen u in welk montuur zou willen hebben. Alle bekende glaskleuren zijn op sterkte te krijgen, en zowel in mineraal glas als in kunststof. Welke optie het beste bij u past kunnen we bepalen aan de hand van de activiteiten die u denkt te gaan ondernemen en uw persoonlijk voorkeur. Voor meer informatie verwijzen we ook graag naar onze informatiepagina over de glazen van Serengeti.

Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende types glas die Serengeti kan leveren;

glazen_mineraal_555nm
RX 555nm® glazen

Ideaal tijdens felle lichtomstandigheden. De fotochromatische 555nm glazen pakken het geel en groen aan in het licht en verzachten de intensiteit ervan, waardoor het licht minder belastend is voor de ogen. De licht zilverkleurige spiegelcoating zorgt voor een verdere afname van oogvermoeidheid door schittering tegen te gaan. De 555nm glazen zijn verkrijgbaar in niet-gepolariseerd en gepolariseerde versie.

glazen_mineraal_555nm_blue
RX 555nm® Blue glazen

Als mooie variatie op de 555nm glazen, beschiken de 555nm® Blue glazen over een reflecterende blauwe spiegelcoating, welke een catergorie 2 tot 3 bescherming bieden. De glazen zijn alleen verkrijgbaar in een gepolariseerde uitvoering en ideaal voor een Serengeti zonnebril op sterkte .

 

glazen_mineraal_drivers
RX Drivers® glazen

De amber gekleurde Drivers® glazen zijn special toegerust voor het gebruik tijdens het (auto)rijden. Dit vanwege het feit dat ze kleuren verbeteren en contrast verhogend werken, lichter en donkerder kleuren voor een optimale lichtdoorlating in elke omstandigheid. De glazen zijn daarnaast ontworpen om oogvermoeidheid tegen te gaan. Verkrijgbaar in niet-gepolariseerd of gepolariseerd lichtgewicht glas.

 
glazen_mineraal_drivers_gradient
RX Drivers® Gradient glazen

De Drivers Gradient glazen blokkeren schittering van bovenaf om u een duidelijk uitzicht op het dashboard te bieden. De glazen hebben de voorkeur van piloten, omdat ze de piloten toestaan details te zien tot op grote afstand zonder dat het zicht op de instrumenten pal voor hen wordt beperkt. 

 
glazen_mineraal_sedona
RX Sedona® glazen

Deze unieke, roze gekleurde glazen leveren een opmerkelijk hoog contrast onder de zwaarste omstandigheden, ideaal wanneer u vertoeft op het water of in de sneeuw, of in welke intense lichtconditie u zich dan ook bevindt. Verkrijgbaar in zowel een niet-gepolariseerde (met zilver bi-spiegelcoating) als gepolariseerde (met zilver spiegelcoating) uitvoering.