opc_loader

Serengeti zonnebrillen voor piloten
 

Een zonnebril voor piloten moet aan een aantal specifieke eisen voldoen, daarom heeft Serengeti een selectie van brillen die speciaal voor deze doelgroep bedoeld is.

Omdat het aflezen van de instrumentenpanelen van cruciaal belang is, dient de zonnebril glazen te hebben die niet gepolariseerd zijn. Polarisatie kan er voor zorgen dat digitale schermen en instrumenten achter glas niet goed zichtbaar zijn, en dat is natuurlijk niet wenselijk. Daarnaast hebben de brillen in deze categorie een type glas dat het contrast verhoogd, zonder de kleurbalans te verstoren. Het verhoogde contrast helpt om een beter beeld te krijgen van de omgeving en mogelijke obstakels. Een natuurlijke kleurbalans is belangrijk voor de veiligheid; bij het in kaart brengen van de omgeving vanuit de lucht speelt kleur namelijk een belangrijke rol.

De laatste speciale eigenschap is het verloop in het glas, de zogenaamde gradiënt. Doordat het glas bovenin donkerder is dan onderin, wordt het felle zonlicht van boven altijd gefilterd, terwijl de instrumenten onderin het beeld goed zichtbaar blijven.

Filters
€ 138
€ 260
Op voorraad
Geschikt voor
Series
Collections
Montuur materiaal
Montuur type
Lens materiaal
Lens eigenschappen
Lens type
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1