opc_loader

Voor piloten

Bent u als piloot op zoek naar de perfecte zonnebril voor in de cockpit? Dan bent u bij Serengeti XL aan het juiste adres!

Een zonnebril voor piloten moet aan een aantal specifieke eisen voldoen, we hebben daarom alle Serengeti zonnebrillen geselecteerd die u als piloot zonder zorgen kunt dragen.

In de eerste plaats zijn er alleen zonnebrillen uitgekozen met glazen zonder polarisatie. De intrumentenpanelen en (in mindere mate) de ramen van de cockpit zijn namelijk vaak al voorzien van glas met een polarisatielaag. Een dubbele polarisatie zou betekeken dat u niet meer door deze glaslagen heen kunt kijken.Een deel van deze zonnebrillen is uitgerust met glazen met een gradient. Dit betekent dat ze bovenin donkerder zijn dan onderin. Aangezien het licht in de meeste gevallen van boven komt en de instrumentenpanelen onderin uw zicht zitten, wordt het felle zonlicht weggefilters terwijl de intrumenten goed zichtbaar blijven.Ten slotte zijn er alleen modellen geselecteerd met (bruine) Drivers glazen of de groene 555nm variant. Deze glazen zijn relatief neutraal van kleur waardoor ze geen negatieve invloed hebben op uw vermogen om kleuren te onderscheiden.

Filters
€ 0
€ 296
Doelgroep
Lens kleur
Lens materiaal
Lens eigenschappen
Montuur
Collecties
Pasvorm
Op voorraad
    Pagina 1
    Pagina 1