opc_loader

Monturen

 

De monturen van Serengeti zijn van zeer hoge kwaliteit en beschikken over enkele unieke mechanismen die het draagcomformt, de bestendigheid en de estetische waarde naar een hoger niveau tillen. Serengeti monturen zijn er in verschillende materialen, zodat u altijd het juiste montuur voor de juiste toepassing kunt vinden.

 

Scharnieren

De scharnieren van een zonnebril zijn, naast de glazen, vaak de meest kwetsbare onderdelen. Ze zijn continu in beweging en na jarenlang gebruik kan er speling onstaan, kunnen ze   slapper worden of zelfs afbreken. Serengeti besteedt hierom extra aandacht aan de scharnieren en garandeerd daarmee een lange levensduur.

Eén van de technieken die Serengeti onderscheidt van andere brillenfabrikanten is de dubbele scharnier, met deze toevoeging kunnen de veren van de bril beide kanten op bewegen. De bril kan opgevouwen worden, net als andere brillen, maar bij het opzetten komt er geen spanning op het montuur omdat de scharnieren ook naar buiten kunnen bewegen. Op deze manier vindt er minder slijtage plaats en kunt u de bril makkelijk opzetten.

 

 

 

 

 

Wire-Flex

Het wire flex systeem is ontwikkeld met het idee dat het montuur zich aan moet kunnen passen aan de contouren van uw gezicht. Door gebruik te maken van een legering van nikkel, zilver en roestvrij staal, is het mogelijk om een extreem licht frame te maken dat flexibel en duurzaam is. Het resultaat van deze combinatie geeft de drager het gevoel dat het montuur speciaal voor hem of haar is gemaakt.

 

 

Verstelbare neuspads en oortips

Om de bril comfortabel te kunnen dragen is het belangrijk dat deze aangepast kan worden aan uw persoonlijke voorkeur. Om die reden hebben de meeste Serengeti zonnebrillen verstelbare neuspads en oortips. Met deze onderdelen kan de bril goed afgesteld worden op uw hoofd. Pijnlijke drukpunten kunnen daarmee voorkomen worden en de glazen kunnen goed uitgelijnd worden op uw ogen.

Als u de Serengeti zonnebril in onze fysieke winkel afhaalt nemen we altijd even de tijd om deze voor u af te stellen.