opc_loader

Montuur eigenschappen


Serengeti Wireflex   Wire-Flex

Ontworpen om zich aan te passen aan de contouren van uw gezicht. De Wire-Flex monturen zijn een extreem flexibele en sterke combinatie van nikkel, zilver en roestvrij staal. Het resultaat van deze combinatie geeft de drager het gevoel dat het montuur speciaal voor hem of haar is gemaakt. Een aantal Wire-Flex monturen zijn ook te leveren met een fluwelen of leerachtige afwerking.

 

Serengeti S-Flex   S-Flex

Het revolutionaire S-Flex ontwerp bestaat uit een mix van monel en titanium, waarmee een zeer licht en sterk montuur kan worden gemaakt. De speciale S-vorm zorgt voor een perfecte pasvorm en een ongeëvenaard comfort. Sommige S-Flex monturen zijn ook leverbaar met een leerachtige afwerking.

 

Serengeti scharnieren   Scharnieren

Luxe, duurzame scharnierveren zorgen er voor dat de veren alle gezichtscontouren zachte omspannen.

 • Interne scharnierveren: Vakmanschap van het allerhoogste niveau met oog voor detail. De scharnieren zijn weggewerkt in de veer om een grotere pasvorm te bieden en een esthetisch geheel te kunnen creëren.
   
 • Mono-blok scharnierveren: Deze scharnierveren zijn uit een enkele component vervaardigd, dus geen soldering van meerdere onderdelen. Mono-blok scharnierveren zijn daardoor zeer duurzaam.

 

Serengeti neuspads   Verstelbare neuspads en oortips

De neuspads kunnen worden aangepast om op comfortabele manier op elke neusbrug te kunnen passen. De verstelbare oortips zorgen voor een perfecte pasvorm achter de oren om het montuur op zijn plaats te houden

 • Megol: de hydrofiele eigenschappen van Megol staan de neuspads en de oortips toe vocht te absorberen om het montuur beter op zijn plaats te houden.
   
 • Siliconen: verstelbare en hypoallergene neuspads creëren een superieur en comfortabele pasvorm.
   
 • Acetaat oortips: acetaat is plooibaar wanneer het wordt verwarmd, dit biedt de mogelijkheid om nog een hogere mate van pasvorm te bereiken.

 

Universele Pasvorm

Deze geselecteerde stijlen zijn specifiek ontworpen en aangepast om de grote verscheidenheid in gezichtskenmerken te kunnen ondervangen.