opc_loader

Menu

 

Welkom bij Serengeti XL en Werkman Brillen & Contactlenzen!
 
Serengeti XL is de grootste Serengeti webshop van Nederland. Wij hebben alle actuele modellen in het assortiment en kunnen oudere series vaak ook nog leveren. Al met al hebben wij meer dan 300 verschillende Serengeti zonnebrillen op voorraad in onze winkel. Onze webshop bestaat inmiddels ook al weer een paar jaar, maar achter deze online winkel schuilt een familiebedrijf waarvan de historie teruggaat naar de jaren '30 van de vorige eeuw.
 
Werkman Brillen is inmiddels al meer dan 60 jaar gevestigd in Surhuisterveen, Friesland, en vervult als zelfstandige opticien een belangrijke rol in de regio. Dankzij een constante groei in de afgelopen decennia werken er op dit moment 8 mensen bij Werkman Brillen, waaronder 2 gediplomeerde opticiens en een optometrist.
 
2022_header_winkel1
 
Uitnodiging

   
Wij vinden het prachtig dat u via deze webshop kennis kunt maken met ons bedrijf, maar het liefst staan we u persoonlijk te woord. We geven u graag advies in een één op één gesprek en passen het liefst passen iedere verkochte bril zelf af zodat we u een optimaal draagcomfort kunnen garanderen. Natuurlijk dient gemak de mens, en deze digitale winkel is hier volledig op ingericht, maar we nemen ook graag de tijd om u vakkundig te helpen in onze winkel in Surhuisterveen.

 

Heeft u interesse in een Serengeti op sterkte? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken voor een oogmeting. Na deze (gratis) meting kunnen wij u beter advies geven over de mogelijkheden van een zonnebril op sterkte en eventuele beperkingen.

 

2022_header_winkel2