opc_loader

Menu

Serengeti zonnebrillen voor dames; de Feminine Design serie

Waar de meeste Serengeti zonnebrillen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, zijn deze brillen specifiek ontworpen voor dames. Deze lijn van zonnebrillen onderscheidt zich vooral door de ontwerpen van de monturen, die net even wat meer uitgesproken zijn en inspelen op de verschillende trends op het gebied van mode en design.


Waar de heren vaak kiezen voor de klassieke en meer ingetogen ontwerpen, biedt de Feminine Design serie van Serengeti u de mogelijkheid om een statement te maken met uw bril. Gaat u voor de stijlvolle look van hoogglans zwart? De moderne uitstraling van mat? Of een levendig patroon met sprekende kleuren? De keuze is reuze en voor iedere toepassing is wat moois te vinden. Of u nu op een terrasje zit, over de boulevard paradeert of gewoon lekker in de achtertuin zit, u bent verzekerd van de juiste look voor iedere gelegenheid.


Maar niet alleen de vorm is belangrijk.

 

Daarnaast wordt natuurlijk ook in deze serie gebruik gemaakt van de beste glazen die de hedendaagse techniek te bieden heeft. 100 procent bescherming tegen schadelijk UV-licht, glazen die zich aanpassen aan de aanwezige hoeveelheid licht, beschermende coatings en gepolariseerde glazen. Met de glazen van Serengeti bent u verzekerd van een goed zicht, ook onder de moeilijkste omstandigheden. Contrasten worden hoger, vervelende glinsteringen worden weggenomen en uw ogen zullen minder snel vermoeid raken dan wanneer u geen Serengeti draagt.

Ook de monturen zijn van een kwaliteit die niet geëvenaard wordt door andere fabrikanten. Of u nu kiest voor een verfijnd montuur van metaal, een sprekend frame van met de hand afgewerkt acetaat of een uitermate licht montuur van het zeer bestendige nylon; alle materialen zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en verwerkt. Serengeti hanteert bovendien een zeer hoge standaard als het gaat om de controle van de kwaliteit, en bovendien wordt iedere zonnebril door ons persoonlijk nog nagekeken en geïnspecteerd voordat deze aan u overgedragen wordt.