opc_loader

Menu

Waarom is de Serengeti zonnebril de beste ter wereld? 

 

Niet iedereen is bekend met de zonnebrillen van Serengeti, maar bij de kenners is deze naam al jarenlang een begrip. Opticiens, chauffeurs, piloten en andere professionals zijn het er allemaal over eens; Serengeti is hét merk als je op zoek bent naar de beste zonnebril.

2022_header_foyt

Wat onderscheidt Serengeti van andere merken?

 

In de eerste plaats, de glazen! Serengeti Eyewear is ontstaan uit Corning Inc, een bedrijf dat zich al meer dan 150 jaar bezighoudt met de ontwikkeling van nieuwe technieken omtrent glas en optiek. Je zou ze bijvoorbeeld ook kunnen kennen van het “Gorrilla Glass” dat gebruikt wordt voor de schermen van high-end telefoons zoals de iPhone. Zo zijn de glazen van de Serengeti zonnebrillen allemaal fotochromatisch en beschikken ze over de Spectral Control technologie. Daarnaast heeft Corning een nieuwe soort kunststof ontwikkeld, onder andere voor de productie van koepels voor jachtvliegtuigen. Deze kunststof is uiterst bestendig en zeer geschikt om brillenglazen van te maken.

 

Naast de glazen zijn ook de monturen van een bijzonder hoge kwaliteit. Afhankelijk van het materiaal is het montuur met de hand afgewerkt of zelfs door een vakman of vrouw in elkaar gezet.  Serengeti staat garant voor een tijdloos montuur dat bestand is tegen de grillen van de modetrends en vooral ook heel erg comfortabel zit!

 

Het assortiment bestaat uit klassiekers, eigentijdse ontwerpen en ingetogen modellen. Voor iedere persoon en iedere gelegenheid is wel een Serengeti te vinden.

 

Verder staat Serengeti voor een degelijke fabrieksgarantie, een wereldwijd netwerk van leveranciers en producten waar u jaren van kunt genieten.