opc_loader

Menu

Heeft u een nieuwe zonnebril aangeschaft? Om lang van uw nieuwe Serengeti te kunnen genieten is het belangrijk dat deze goed schoongemaakt wordt!

Bij een Serengeti zonnebril van Serengeti XL krijgt u altijd een flesje brilspray meegeleverd. Dit middel is niet zozeer bedoeld om de bril mee schoon te maken, maar meer als laatste stap in het schoonmaak proces. Wilt u de bril schoonmaken zoals de opticien dat doet? Volg dan de volgende stappen;
 
  • Spoel de bril altijd eerst af onder de kraan met koud of lauw water. Op deze manier voorkomt u dat er zandkorreltjes of andere scherpe deeltjes op de bril achterblijven die voor krassen kunnen zorgen.
  • Doe wat zeep op uw vingers en wrijf hiermee over de glazen. Gebruik handzeep of eventueel afwasmiddel, maar voorkom zeep met citroen of andere bijtende toevoegingen.
  • Maak met dezelfde methode vervolgens de verschillende delen van het montuur schoon.
  • Spoel de bril weer af en schud het water er van af.
  • Spuit de voor- en achterkant van de glas in met onze brilspray en wrijf het middeltje eventueel uit over de glazen met uw vingers.
  • Pak een schone en droge theedoek (van katoen) en wrijf de bril voorzichtig droog. Gebruik nooit papieren doekjes! De vezels in deze doekjes kunnen uw glazen beschadigen.

Met onze speciale brilspray zorgt u er voor dat er geen mineralen of andere onzuiverheden op het glas achterblijven. De glazen zullen extra helder worden en bovendien langer schoon blijven!

Is uw flesje leeg? Dan kunt u het altijd gratis bijvullen in onze winkel!

Woont u niet in de buurt? Via onze webshop kunt u eventueel een nieuwe brilspray bestellen.


glasklar_spray