opc_loader

Menu

Het aanschaffen van een nieuwe zonnebril kan een moeizame onderneming zijn, er is zoveel keus dat het lastig is om het overzicht te houden. Er is echter één stelregel die het u een stuk makkelijker kan maken; als het u om de kijkervaring te doen is weet u dat u bij Serengeti moet zijn.


2022_header_07


Serengeti zonnebrillen staan vooral bekend om hun uitmuntende glazen. Het merk is ontstaan uit een laboratorium dat zich bezig houdt met optische technieken, en dat is te merken. De glazen in de zonnebrillen van Serengeti Eyewear combineren als enige op de markt 3 unieke technieken in één product, technieken die allemaal in eigen huis zijn ontwikkeld.

 

Fotochromisch - Serengeti is een pionier in de ontwikkeling van fotochromatische lenzen. Deze techniek zorgt er voor dat de glazen donkerder worden naarmate er meer licht op valt. Uw zonnebril past zich dus actief aan de omgeving aan.

 

Gepolariseerd – De meeste zonnebrillen zijn tegenwoordig wel polariserend, maar Serengeti beheerst deze techniek tot in de puntjes. Doordat alleen licht uit een specifieke richting wordt doorgelaten, heeft u veel minder last van schitteringen. U zult geen last meer hebben van schitteringen op het wegdek, van het water of koplampen van tegenliggende auto’s.

 

Spectral Control – Daglicht bestaat uit alle kleuren van de regenboog, maar om u zicht te verbeteren kan het helpen om bepaalde kleuren weg te filteren. Dit is dan ook precies van de glazen van Serengeti voor u doen. Doordat de storende lichtfrequenties uw ogen niet meer bereiken, is het makkelijker om een goed beeld te krijgen van uw omgeving en de objecten om u heen. Daarnaast voorkomt het filter een overdaad aan blauw licht, dat in veel gevallen verantwoordelijk is voor veroudering van uw ogen en daarmee voor verslechtering van uw zicht.

 

Wat de glazen betreft bent u dus verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar ook de rest van de bril voldoet aan alle mogelijke eisen. Er is een ruime keuze uit verschillende materialen, stijlen en toepassingen. Voor iedere gelegenheid is de juiste Serengeti te vinden.

 

Wist u trouwens dat vrijwel alle modellen op sterkte te krijgen zijn? Kijk voor meer informatie bij Serengeti op sterkte of neem contact met ons op via de telefoon, chat of e-mail.