opc_loader

Photochromic

Photochromic

PHOTOCHROMIC

PAS HET LICHT AAN

Serengeti is niet alleen pionier op het gebied van de fotochromatisch techniek, het merk past het toe op elk glas dat wordt gemaakt.

Door zich constant aan te passen aan de lichtomstandigheden, doen de Serengeti® fotochromatische glazen al het werk voor u: uw ogen worden op elk moment voorzien van de optimale hoeveelheid licht. De glazen 'verduisteren' in fel zonlicht en laten meer licht door tijdens bewolkte omstandigheden, hierdoor ervaart u een hoger contrast en bent u in staat vormen en kleuren sneller te onderscheiden. U veliest niets aan detail en uw ogen worden minder snel vermoeid.

In heldere omstandigheden, als de UV-straling intenser is, vergroot de polariteit van de glasmoleculen, waardoor het glas donkerder wordt en meer licht kan obsorberen. Is het donkerder, dan is de intensiteit van de UV-straling lager: de glasmoleculen krimpen en bewegen van elkaar af om meer licht door te laten. Aangezien de fotochromatische techniek in het glas op moleculair niveau is aangebracht, slijt het niet. U blijft alles om u heen met het helderste beeld op de hoogst mogelijke kwaliteit waarnemen.

De ongelooflijke veelzijdigheid is de reden waarom Serengeti zonneglazen niet alleen worden geprefereerd door professionele chauffeurs, maar ook door militairen en piloten. In feite zijn het de ultieme zonneglazen voor iedereen die in het dagelijkse leven te maken heeft met sterk wisselende lichtomstandigheden.