opc_loader

Het Polar PhD™ glas. Een monumentale ontwikkeling in brillenglazentechniek, in een lichtgewicht verpakking.

POLAR PHD™ 2.0

De Polar PhD lens van Serengeti biedt een geweldige visuele scherpte en het hoogste niveau van UVA/UVB bescherming. Het is dan ook geen wonder dat deze lenzen de begeerde internationale Silmo d'Or Award voor innovatie en prestatie hebben gewonnen. Dit jaar zijn is Serengeti verder gegaan door een nog slimmere lens te lanceren namelijk de tweede generatie PhD: PhD 2.0.
Natuurlijk zijn deze nieuwe PhD 2.0 lenzen Fotochromatisch, Gepolariseerd en voorzien van het Spectral Control® filter, dus alles wat men al gewend is, maar dan mét extra's!

BALANS. PRESTATIE. HELDERHEID

Ervaar de perfecte balans tussen de visuele en de fysieke prestatie. Elke lens is vervaardigd met NXT® technologie en gemaakt van Trivex materiaal, dit materiaal is lichter dan polycarbonaat en biedt een fantastische helderheid. Trivex is oorspronkelijk ontworpen voor o.a. straaljagerschermen en voorruiten van helikopters om de extreme temperatuurverschillen te kunnen weerstaan en omdat het zeer slagvast is.

POLARISATIEFILM TUSSEN DE LAGEN

De polarisatiefilm is nu tussen de twee buitenste lagen aangebracht in de PhD 2.0 glazen. Dit zorgt voor een betere bescherming tegen invloeden van buitenaf en een verbeterde polarisatiefunctie.

MINDER TEMPERATUURGEVOELIG

Voor een verbeterde fotochromatische functie in ieder klimaat. PhD 2.0 lenzen worden sneller donkerder bij warmte dankzij een lager percentage van lichtdoorlating, terwijl zij lichter worden bij koude temperaturen.

GEEN STOF - GEEN VINGERAFDRUKKEN - GEEN WATERSPETTERS OP DE LENS

De water- en vetafstotende coating aan de buitenzijde van de lens helpt water, vingerafdrukken en vuil af te stoten.

DUURZAME ANTI-CONDENSCOATING

Lenzen kunnen beslaan wanneer de temperatuur verandert. Om dit te voorkomen is er een nieuwe coating aan de binnenzijde aangebracht voor beter zicht. Deze hoogwaardige anti-condenscoating kan steeds opnieuw worden geactiveerd door de lens schoon te maken met water. Het water activeert de moleculen in de coating.

EXCLUSIEVE GLAZEN

Serengeti biedt een gamma aan exclusieve fotochromatische Polar PhD™ Drivers® en CPG™ glastinten, die zijn ontworpen om superieure optische helderheid en contrast te leveren. De glazen passen zich automatisch aan aan veranderende lichtomstandigheden.

 

 

Driver's LensPhD Driver's®

Het amberkleurige Drivers glas versterkt contrast en helderheid, u neemt in alle lichtomstandigheden de meest levendige kleuren waar. Alle glazen van Serengeti kleuren, vanwege de fotochromatische eigenschap, lichter en donkerder bij wisselende lichtintensiteit. De Drivers glazen leveren in alle situaties een perfecte lichtdoorgave en met de gepatenteerde polarisatietechniek geniet u van een prachtig beeld.

  • 21% lichtdoorlatend bij een licht gekleurd glas

  • 9% lichtdoorlatend bij een verduisterend glas

  • 92% van het blauwe licht wordt geblokkeerd bij een licht gekleurd glas

  • 96% van het blauwe licht wordt geblokkeerd bij een verduisterend glas

 

 

PhD CPGPhD CPG

Het CPG glas is een grijsgekleurd glas dat ideaal is onder alle weersomstandigheden, met name bij felle schittering. Met zijn uitzonderlijke polarisatie eigenschappen en het gebruik van Serengeti’s fotochromatische technologie, is het glas duidelijk niet bescheiden als het gaat om HD-weergave en maximale bescherming.

  • 21% lichtdoorlatend bij een licht gekleurd glas

  • 9% lichtdoorlatend bij een verduisterend glas

  • 83% van het blauwe licht wordt geblokkeerd bij een licht gekleurd glas

  • 93% van het blauwe licht wordt geblokkeerd bij een verduisterend glas

 

 

DRIELEDIGE HARMONIE

Elk fotochromatisch Polar PhD™ glas bevat drie technologieën waarmee de interactie tussen het licht en het glas wordt gereguleerd. Fotochromatische eigenschappen staan het glas toe zich onmiddellijk aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden. Spectral Control® regelt de specifieke kleuren in het lichtspectrum om een zo groot mogelijke kwaliteit van het zicht, contrast en kleur te bereiken. Ten slotte zorgt polarisatie voor een zo klein mogelijke oppervlakte schittering, waarmee vermoeidheid van de ogen wordt tegengegaan.

NXT® TECHNOLOGIE

De fotochromatische Polar PhD glazen van Serengeti zijn gemaakt van Trivex®-materiaal en gebouwd volgens het NXT® procedé. Buitengewoon licht van gewicht maar met behoud van alle superieure glastechnologieën die men mag verwachten van Serengeti.

VARIO DRIVE

Het ultieme in lichtgewicht glastechnologie: het dunne ontwerp van de VARIO Drive Thin Design glazen op sterkte, behoort tot de absolute top in de ontwikkelingen in de optische industrie.

Gefabriceerd van Trivex®-materiaal volgens het eigen ontwikkelde NXT® procedé, combineert een VARIO Drive glas een polariserend filter met fotochromatische technologieën, het resultaat is een onovertroffen gezichtsscherpte die voor een glas op sterkte bij geen enkele andere fabrikant beschikbaar is.

Vario Drive glazen zijn ook nog eens tot 72% dunner en 45% lichter dan traditionele glazen op sterkte.