opc_loader

Polarisatie

Spectral Control

POLARISATIE

CONROLEER HET LICHT

Een ritje langs de kust kan soms lastig zijn met al die verschillende reflecties van omliggende oppervlakken. Schittering is niet alleen hinderlijk, het kan ook een gevaar opleveren omdat het een helder zicht bemoeilijkt. Serengeti fotochromatische glazen met polarisatie zijn een ideale oplossing tijdens activiteiten waarbij veel schittering kan optreden. Niet alleen bij het autorijden maar ook bij het skiën, zeilen, sportvissen en ga zo maar door.

De polarisatie techniek beheert het licht dat binnenkomt in het glas, door te fungeren als een soort van microscopische jaloezie. Parallelle lichtstralen worden doorgelaten, terwijl de hierop loodrecht staande en hinderlijke stralen worden geabsorbeerd. Hiermee wordt een technisch beter en efficiënter zicht ervaren, met een ongeëvenaard comfort en optisch correct beeld.

Serengeti Photochromic gepolariseerde glazen elimineren alle vier types schittering, welke oogvermoeidheid en een belemmerend zicht veroorzaken:

  • schittering die wordt veroorzaakt door de koplampen van tegemoetkomend verkeer, of de reflectie van de tegenligger
  • hinderlijke schittering veroorzaakt door alledaagse omstandigheden wanneer men buiten vertoeft
  • uitschakelen van schittering die door excessief intens licht wordt veroorzaakt
  • reflectie die wordt teruggekaatst van gladde, glanzende oppervlakten zoals water, bestrating, zand en sneeuw

De polarisatie techniek is een precisie techniek om uw ogen helpen te ontspannen, zodat u van alle bezienswaardigheden kunt genieten, in eke lichtomstandigheid.