opc_loader

Spectral Control

Photochromic

SPECTRAL CONTROL

BEHEER HET LICHT

Serengeti's Spectral Control® filters zijn specifiek ontworpen om op een interactieve manier te reageren op het gehele kleurenspectrum van het licht. De filters regelen op een selectieve manier de golflengtes van het licht dat op uw oog valt. Mist en verblinding worden sterk gereduceerd, het contrast wordt verhoogd en oogvermoeidheid wordt tegenwerkt. Resultaat: objecten lijken scherper en helderder, ongeacht de weersomstandigheid.

'Blauwe waas' ontstaat wanneer het blauwe licht (de kortste en hardste van de zichtbare golflengtes van het licht) vóór het netvlies wordt gefocused in plaats van erachter, waar de andere golflengtes normaal worden scherpgesteld. Dit veroorzaakt oogvermoeidheid, wat op zijn beurt zorgt voor een minder scherp zicht.

De fotochromatische glazen van Serengeti blokkeren het grootste gedeelte van het blauwe licht, net genoeg om kleurwaarneming niet te beïnvloeden. U ervaart een rijker en uitgebalanceerder beeld dat mede helpt om oogvermoeidheid tegen te gaan.

Serengeti's fotochromatische glazen slagen ruimschoots voor de 'Verkeerslicht Herkenning Test'. Deze test meet de hoeveelheid rood licht dat door een glas wordt tegengehouden. Als een rood verkeerslicht ook rood wordt waargenomen, slaagt een zonneglas voor de test. Als het rode licht zwartachtig verschijnt, zoals bij de meeste zonneglazen die het blauwe licht blokkeren, zakt een glas voor de test.

Perfect zicht, adembenemende kleuren en ontspannen ogen. Serengeti's Spectral Control® filters zijn expert in het beheren van het licht, resulterend in een schitterend zicht.