opc_loader

Menu

De nieuwe collectie voor 2024!

 

Met het nieuwe jaar is het bij Serengeti XL ook weer tijd voor een nieuwe collectie! Serengeti Eyewear heeft voor het jaar 2024 weer een mooi aantal nieuwe zonnebrillen aan de catalogus toegevoegd en inmiddels hebben we ze ook allemaal al in de winkel hangen!

 

We stellen u bijvoorbeeld graag voor aan de Serengeti Pete; een nieuwe variatie op de bekende pilotenbril. Het metalen montuur is bijzonder verfijnd, met elegante details rondom en prettige pasvorm. De Pete is verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen, waaronder een variant met een gradiënt in het glas, en eentje met de grijze Smoke glazen die vorig jaar geintroduceerd zijn. De glazen van de Pete zijn van mineraal glas en geven u daarmee de perfecte kijkervaring die u gewend bent van Serengeti.

 

Serengeti Pete

 

Ook de Serengeti Marco verdient het om uitgelicht te worden. Dit compleet nieuwe ontwerp is geïnspireerd op de grote brillen met dubbele neusbruggen die eind jaren '70 en begin jaren '80 de norm waren. Deze stijl kwam bij Serengeti al eerder terug, bijvoorbeeld bij de Bellemon, maar nog niet eerder zagen we luxe uitvoering als de Marco, met een acetaat montuur en mineraal glas. De Marco is er in 4 verschillende varianten, waaronder het onderstaande model met de nieuwe Blue Gradient glazen.

 

Serengeti Marco

 

Ook en Serengeti Ansel staat nieuw in de catalogus, met een tijdloos metalen montuur dat geschikt is voor gemiddelde tot grotere dragers. Daarnaast is er nu ook een grotere versie van de Serengeti Caroll, die logischerwijs de Caroll Large heet. Ook de Serengeti Kean hangt nieuw in ons schap, en voor het eerst sinds enige tijd wordt er een nieuw model geintroduceerd met een nylon frame in combinatie metm mineraal glas, namelijk de Serengeti Pancho.

 

We hebben alle nieuwe modellen uiteraard even voor u op een rijtje gezet, u vindt ze op de pagina Nieuw 2024.

 

Zo zijn we weer klaar voor het nieuwe jaar en kunnen we u net als altijd alle zonnebrillen aanbieden die Serengeti in de catalogus heeft. Bestel uw favoriete model snel en vertrouwd via deze webshop, of kom langs in de winkel!