opc_loader

Menu

Een blik op 2023!

nieuws2023f 

Het duurt nog even voordat het jaar op zijn einde loopt, maar bij Serengeti XL zijn we al weer druk bezig met het aankomende zonnebrillenseizoen! Er is inmiddels ook al meer bekend over de nieuwe modellen voor 2023, en dat delen we natuurlijk graag met u als liefhebber.

Voor de komende zomer komt Serengeti Eyewear weer met een mooie uitbreiding van de collectie, er worden namelijk 8 nieuwe series aan de catalogus toegevoegd. In de Essentials Collection zijn de Charlton, Ethan, Havah en Joan nieuw voor 2023, en aan de Sports Collection worden de Endee, Hext, Hinkley en Kingman toegevoegd. Alle modellen zijn inmiddels al aan onze webshop toegevoegd, en we verwachten ze begin volgend jaar te kunnen leveren!

In aanloop naar het moment waarop we ze naar u kunnen verzenden lichten we alvast een paar mooie modellen uit!De Serengeti Ethan is een luxe uitgevoerde zonnebril met klassieke vormen. Het montuur is gemaakt van duurzaam acetaat, dat uit houtpulp gewonnen wordt. Dit acetaat kan in verschillende kleuren geproduceerd worden en bovendien heel mooi afgewerkt worden.

De Ethan wordt in 6 verschillende uitvoeringen geleverd, waaronder een prachtige variant met een doorzichtig montuur en de nieuwe Blue Gradient glazen.
nieuws2023d
nieuws2023e Ook de Serengeti Joan is nieuw in de catalogus. Deze prachtige tijdloze damesbril heeft mooie grote ronde glazen en een acetaat montuur met verfijnde details. Het acetaat is met de hand afgewerkt en van de hoogste kwaliteit.

Dit nieuwe model is ook weer beschikbaar in 6 verschillende uitvoeringen, waaronder een variant met Drivers glazen zonder polarisatie, een rood Havana montuur en een spetterende blauwe uitvoeringen met donkergrijze glazen.
De Serengeti Endee is een nieuwe toevoeging aan de Sports Collection. Zoals de meeste zonnebrillen in deze collectie is ook de Endee uitgerust met de kunststof Saturn glazen. Deze glazen zijn licht van gewicht, krasbestendig en uitgevoerd met een goede ontspiegelingslaag. Net als alle andere Serengeti zonnebrillen beschikken ze over een Spectral Control filter, zijn ze meekleurend en verkrijgbaar met of zonder polarisatie.

Het montuur van de Endee is gemaakt van duurzaam nylon, en net als alle andere (recente) sportmodellen worden deze brillen geleverd in een verpakking die het mileu zo beperkt mogelijk belast. Het doosje is van gerecycled karton, het etui van vegan leer en er komt geen plastic aan te pas.
nieuws2023b


Houd onze webshop in gaten voor meer nieuws, want we komen binnenkort nog met een interessante aankondiging over de terugkeer van enkele oude bestsellers!