opc_loader

Menu

Le Zen zomeractie

 

Het is weer tijd voor actie bij Serengeti XL! Nu de donkere en regenachtige dagen weer achter ons liggen en de zomer definitief doorgebroken lijkt te zijn, vieren we het mooie weer graag samen met alle Serengeti liefhebbers! Om jullie zomers nog mooier te maken verloten we daarom elke week een prachtige Le Zen wijnkoeler!

 

Dit handige apparaat is in de eerste plaats en stijlvolle manier om je Champagne, Pinot Gris, of biertjes lekker koel te houden, maar fungeert daarnaast ook als sfeermaker op feestjes en partijen! De Le Zen wijnkoeler is namelijk uitgerust met een Bluetooth speakers die eenvoudig verbinding kan maken met je telefoon en de hele avond je favoriete muziek kan afspelen. Uiteraard zit er ook een flinke accu in het apparaat, dus hij kan overal mee naartoe! Om de sfeer nog net dat stukje extra te verhogen zit er ook een gezellig lampje ingebouwd dat op verschillende manieren van kleur kan verschieten. Kies zelf je favoriete kleur, of laat de Le Zen meebewegen met de muziek!

 

 

Maar wat is er voor nodig om je zomer naar een hoger niveau te tillen dit jaar?

 

Bestel (minimaal) een Serengeti zonnebril en vermeld in het commentaar van je bestelling "Le ZEN"

 

 Dit kan in de laatste stap van het bestellen onder "Uw opmerkingen".

 

 

We verloten de hele zomer lang elke week een Le Zen wijnkoeler. De winnaar wordt een week later willekeurig gekozen en per e-mail op de hoogte gebracht. De prijs kan afgehaald worden of per post naar u verzonden worden.