opc_loader

Menu

Nieuw bij Serengeti; zonneclips

 

Zoals u misschien al wist heeft Serengeti niet alleen zonnebrillen in het assortiment, maar ook monturen waar (heldere) glazen op sterkte in geplaatst kunnen worden. Deze monturen zijn op dit moment slechts bij een handjevol opticiens verkrijgbaar, maar uiteraard heeft Serengeti XL de volledige collectie op voorraad.

Serengeti staat natuurlijk vooral bekend om de fantastische zonneglazen, en om deze kijkervaring ook beschikbaar te maken voor mensen die een Serengeti montuur met heldere glazen dragen, is de Serengeti zonneclip in het leven geroepen!

 

 

In tegenstelling tot de meeste zonneclips, die vaak achteraf op maat worden gemaakt voor een specifiek montuur, zijn deze exemplaren nauwkeurig ontworpen voor een specifiek Serengeti montuur. De pasvorm is daarom perfect, en het glas zit dicht en goed sluitend op het montuur. Uiteraard zijn de glazen van deze zonneclips van dezelfde kwaliteit als u van de zonnebrillen gewend bent. De glazen zijn namelijk gemaakt van mineraal glas, en zijn uitgerust met dezelfde 3 technieken als de glazen in de Serengeti zonnebrillen (Photochromic, Spectral Control en Polarized). Vooralsnog zijn de clips in de twee bekendste Serengeti smaken te krijgen; de amberkleurige Drivers glazen en de groene 555nm glazen.

Op dit moment zijn de zonneclips beschikbaar voor 3 specifieke Serengeti monturen; de Daniel, Nelson en Miles. De clips zijn precies op maat gemaakt voor deze monturen, en daarom niet geschikt voor andere modellen.

 

 

Dus heeft u een sterkte en bent u op zoek naar een nieuwe bril? Met deze combinatie van Serengeti heeft u een uniek montuur van een uitstekende kwaliteit, en kunt u deze bij zonnig weer eenvoudig upgraden naar een fantastisch kijkende zonnebril!

Wist u trouwens dat Serengeti XL onderdeel is van Werkman Brillen? Bij Werkman hebben we al decennia aan ervaring op het gebied van de optiek en kunnen we u een bril op sterkte aanmeten die perfect op uw wensen is afgestemd. Om de nieuwe zonneclips van Serengeti te vieren bieden we u graag een mooie actie aan; één van de geschikte monturen van Serengeti, een bijpassende zonneclip met de door u gewenste glaskleur, en enkelvoudige glazen op sterkte van Zeiss, helemaal compleet voor €599,- Zo heeft u dus een prachtig bril met uitstekende glazen, die u binnen een handomdraai om kunt toveren naar een prachtige zonnebril!

Neem contact op om een (gratis) oogmeting in te plannen of maak online een afspraak in onze online agenda.