opc_loader

Menu

Nieuw bij Serengeti; zonneclips

 

Zoals u misschien al wist heeft Serengeti niet alleen zonnebrillen in het assortiment, maar ook monturen waar (heldere) glazen op sterkte in geplaatst kunnen worden. Deze monturen zijn op dit moment slechts bij een handjevol opticiens verkrijgbaar, maar uiteraard heeft Serengeti XL de volledige collectie op voorraad.

 

Natuurlijk blijft Serengeti in eerste instantie vooral het merk dat bekend staat om de fantastische zonnebrillen, en daarom is er een nieuwe uitbreiding opgezet voor de bovengenoemde monturen. Voor een deel van de collectie is vanaf dit jaar namelijk een officiele Serengeti zonneclip verkrijgbaar!

 

 

 

In tegenstelling tot de meeste zonneclips, die vaak achteraf op maat worden gemaakt voor een specifiek montuur, zijn deze exemplaren nauwkeurig ontworpen voor een specifiek Serengeti montuur. De pasvorm is daarom perfect, en het glas zit dicht en goed sluitend op het montuur. Uiteraard zijn de glazen van deze zonneclips van dezelfde kwaliteit als u van de zonnebrillen gewend bent. De glazen zijn namelijk gemaakt van mineraal glas, en zijn uitgerust met dezelfde 3 technieken als de glazen in de Serengeti zonnebrillen (Photochromic, Spectral Control en Polarized). Vooralsnog zijn de clips in de twee bekendste Serengeti smaken te krijgen; de amberkleurige Drivers glazen en de groene 555nm glazen.

 

 

Dus heeft u een sterkte en bent u op zoek naar een nieuwe bril? Met deze combinatie van Serengeti heeft u een uniek montuur van een uitstekende kwaliteit, en kunt u deze bij zonnig weer eenvoudig upgraden naar een fantastisch kijkende zonnebril!

 

Interesse? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een oogmeting!