opc_loader

Menu

Het RX Diamond programma

 

Het RX Diamond programma van Serengeti, de meest geavanceerde zonnebrillen op sterkte.

 

De zonnebrillen van Serengeti zijn al jaren op sterkte verkrijgbaar, maar met de aankondiging van het RX Diamond programma kunnen we u een nóg betere ervaring bieden dan voorheen. Met een nieuwe website van de leverancier, een duidelijk oerzicht van de mogelijkheden en beperkingen, en een gestroomlijnd proces, bent u gegarandeerd van een optimale dienstverlening en een eindproduct dat uw verwachtingen zal overtreffen!

 

Enkelvoudig of multifocaal, met of zonder polarisatie, mineraal glas of kunststof, een Serengeti op sterkte kan altijd volledig op uw wensen aangepast worden. Zo weet u zeker dat u een zonnebril krijgt die perfect aansluit op uw gebruik en uw stijl. Kijk voor meer informatie ook op onze informatiepagina.

 

 

 

De nieuwe bestelpagina is ook onderdeel van het programma. Nadat we een meting hebben uitgevoerd kunnen de resultaten ingevoerd worden op de website en kunnen we samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt zien welke modellen er in aanmerking komen, wat voor glassoorten er beschikbaar zijn, en welke kleurcombinaties er moegelijk zijn. Een besteling die via deze website geplaatst wordt komt rechtstreeks bij de fabriek binnen. De productie van uw Serengeti op sterkte wordt in Italië dus al in gang gezet terwijl u nog in de winkel staat in Surhuisterveen!