opc_loader

Klantervaringen


Robert uit Rotterdam (44 jaar): 
'Sinds kort draag ik een Serengeti zonnebril. Wat ben ik blij met mijn Serengeti. Bij het proberen van de bril merkte ik meteen het kwaliteitsverschil met mijn oude zonnebril. Wat ik fijn vind aan mijn Serengeti zonnebril is dat hij niet zwaar is en gewoon de zon goed blokkeert. Ik heb geen felle schittering meer in mijn ogen en dat ik zeer prettig. Met name voor het autorijden!'. 

Willemijn uit Soest (32 jaar): 
Ik zocht al een tijdje naar een goede zonnebril. Hiervoor heb ik jaren een Ray Ban zonnebril gehad maar ik was eigenlijk op zoek naar een nieuw en fris model. Uiteindelijk werd ik door een vriendin gewezen op het merk Serengeti. Ik ben heel blij met mijn Serengeti zonnebril en ik neem hem overal mee naartoe. Hij is niet alleen erg fijn om te dragen maar ziet er ook nog eens goed uit. Ik heb bewust gekozen voor donkere glazen omdat deze mij het beste zicht geven wanneer de zon volop schijnt. 

Andries uit Enschede (49 jaar): 
Ik geef mijn Serengeti zonnebril een dikke 10+. Perfecte glazen en een goede bescherming! Dankjewel SerengetiXL
 

Bekijk het complete assortiment aan Serengeti Zonnebrillen: klik hier!