opc_loader

Menu

Robert, Rotterdam
"Sinds kort draag ik een Serengeti zonnebril. Wat ben ik blij met mijn Serengeti. Bij het proberen van de bril merkte ik meteen het kwaliteitsverschil met mijn oude zonnebril. Wat ik fijn vind aan mijn Serengeti zonnebril is dat hij niet zwaar is en gewoon de zon goed blokkeert. Ik heb geen felle schittering meer in mijn ogen en dat ik zeer prettig. Met name voor het autorijden!"


van den Oever, Voorburg
"Heel graag wilde ik een Serengeti zonnebril. I heb 5 jaar zo'n fijne zonnebril gedragen, maar ben deze helaas verloren. In Voorburg was het moeilijk om aan dit merk te komen. Fijn dat de firma Werkman deze bril wel kon leveren. De levering was prima met zorg oa een flesje met schoonmaakmiddel. Ik ben blij met de bril en de snelle en zorgvuldige manier van leveren."


Wiebe, Alphen a/d Rijn
"Ik draag dit type bril al jaren en was verheugd dat deze zo makkelijk te bestellen was en zo snel geleverd werd."
 

2022_header_09

 
Sabine, Nootdorp
"Ik heb online twee brillen besteld. Na het passen bleken ze helaas niet goed te staan, dus zijn we naar de winkel gereden ondanks de 2 uur reistijd. Geen spijt van gehad, grote collectie en goed geholpen. We zijn ruim een uur aan het passen geweest en uiteindelijk vertrokken we allebei met een mooie bril. Volgende keer zou ik de moeite niet meer nemen om alle winkels in onze eigen buurt af te rijden maar direct een dag plannen om hierheen te gaan. Scheelt een hoop tijd en moeite. Zeer tevreden."


Willemijn, Soest
"Ik zocht al een tijdje naar een goede zonnebril. Hiervoor heb ik jaren een Ray Ban zonnebril gehad maar ik was eigenlijk op zoek naar een nieuw en fris model. Uiteindelijk werd ik door een vriendin gewezen op het merk Serengeti. Ik ben heel blij met mijn Serengeti zonnebril en ik neem hem overal mee naartoe. Hij is niet alleen erg fijn om te dragen maar ziet er ook nog eens goed uit. Ik heb bewust gekozen voor donkere glazen omdat deze mij het beste zicht geven wanneer de zon volop schijnt."


Andries, Enschede
"Ik geef mijn Serengeti zonnebril een dikke 10. Perfecte glazen en een goede bescherming! Dankjewel Serengeti XL!"

 

Bekijk het volledige assortiment