opc_loader

Menu

De zonnebrillen van Serengeti Eyewear staan bekend om hun tijdloze modellen, hoogwaardige constructie en geavanceerde glastechnologieën. De glazen van een Serengeti zonnebril helpen om uw zicht onder alle omstandigheden te optimaliseren. Of u nu op een bewolkte dag in de auto zit, of in de volle zon op een terras; met een Serengeti heeft u altijd de juiste zonnebril bij de hand!

 

Zo zijn alle zonnebrillen van Serengeti uitgerust met fotochromische glazen, dit betekent dat ze donkerder worden naarmate ze blootgesteld worden aan grote hoeveelheden UV-straling. Ze passen zich dus aan de omstandigheden aan. Ook heeft Serengeti een techniek ontwikkeld die ze “Spectral Control” noemen. Met deze techniek worden alleen de lichtfrequenties doorgelaten die bevorderlijk zijn voor uw zicht, de frequenties die hier niet aan bijdragen worden weggefilterd. Blauw licht heeft bijvoorbeeld als effect dat het contrast verlaagd wordt, en bovendien zorgt het snel voor vermoeide ogen, daarom wordt bijna al het blauwe licht geblokkeerd.

 

Voor heren is er een ruim aanbod van Serengeti zonnebrillen; van opvallend en modern tot ingetogen en klassiek, en allemaal voorzien van glazen van de hoogste kwaliteit.
 
We hebben alvast een paar bijzondere modellen voor u geselecteerd, maar u kunt het beste even een kijkje nemen bij de volledige collectie.