opc_loader

Serengeti zonnebril heren

De zonnebrillen van Serengeti staan bekend om hun tijdloze ontwerpen, maar vooral om de vooruitstrevende technieken die gebruikt worden om de glazen te produceren. Deze technieken zorgen er voor dat uw zicht optimaal is onder alle omstandigheden, ook als de zon niet schijnt.

Voor alle Serengeti's geldt dat de glazen zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in uw omgeving; als het zonlicht feller wordt, kleuren uw glazen donkerder. Daarnaast beschikt iedere Serengeti over het zogenaamde "Spectral Control" filter, dit betekent dat er een selectie wordt gemaakt in de lichtfrequenties die doorgelaten worden. Niet alle frequenties zijn namelijk bevorderlijk voor uw zicht; zo ervaart u bijvoorbeeld minder contrast en worden uw ogen sneller moe wanneer er veel blauw licht aanwezig is. Dankzij dit filter bieden de Serengeti zonnebrillen ook een beter zicht wanneer de zon niet schijnt, uw zonnebril is dus onder diverse weersomstandigheden een handig hulpmiddel.

Zoekt u als man een nieuwe zonnebril? Dan heeft u bij Serengeti een ruime keus! Voor heren zijn er tientallen verschillende series beschikbaar, waarbij in iedere serie diverse uitvoeringen te verkrijgen zijn. We helpen u graag een eindje op weg bij uw keuze, daarom vindt u hieronder een kleine selectie van Serengeti zonnebrillen voor mannen.


Serengeti Matera
De Serengeti Matera is inmiddels wel een klassieker te noemen. Dit metalen montuur met mineraal glazen heeft een sportief uiterlijk. Door de ronde vorm sluiten de glazen goed af rond het hoofd en zult u geen last hebben van lichtinval via de zijkant. Deze bril is ook te krijgen met glazen zonder polarisatie, handig voor piloten of mensen die veel digitale schermen af moeten kunnen lezen.

Heeft u een wat groter hoofd? Dan is de Matera Large waarschijnlijk een betere optie.

De Serengeti Boron is daarentegen een gloednieuw model. Deze bril is in 2021 aan de catalogus toegevoegd en direct één van de meest populaire modellen van deze zomer gebleken.

De Boron is één van de meest luxe uitgevoerde brillen van Serengeti met elegante vormen en aantrekkelijke details.
Serengeti Boron


Serengeti Bellemon
Zoekt u een wat lichtere bril? Ook de Serengeti Bellemon is nieuw in het assortiment. Dankzij een kunststof montuur en kunststof lenzen voelt u amper dat u een bril draagt. Het ontwerp past uitstekend binnen de hedendaagse trends en bovendien vallen deze nieuwe brillen in een zeer aantrekkelijke prijsklasse.

Een echte Serengeti is nog nooit zo betaalbaar geweest!

Mag het nog wel wat sportiever?

Dan is de Serengeti Levanzo misschien een goede optie! Met een montuur dat volledig uit nylon bestaat en PhD kunststof glazen, heeft u een bril op die wel wat actie kan verduren.

Dankzij de ronde afsluiting sluit de bril goed op het hoofd aan en zult u geen last hebben van vervelende lichtinvallen of wind in de ogen tijden het sporten of andere activiteiten.
 
Serengeti LevanzoNaast deze selectie zijn er uiteraard nog tientallen andere modellen te krijgen, neem een kijkje bij ons totaaloverzicht en vind wat u zoekt door te filteren op de kenmerken van de zonnebrillen.

Heeft u liever nog wat assistentie bij het maken van uw keuze? Neem contact met ons op!