opc_loader

Menu

Serengeti XL is onderdeel van Werkman Brillen, een zelfstandige optiekzaak in het Noorden van het land. Als familiebedrijf met een sterke binding met de regio hechten wij grote waarde aan de dienstverlening die wij onze klanten bieden. Zowel voor, tijdens als na een aankoop doen wij altijd ons uiterste best om u van de juiste informatie te voorzien, goed advies te geven en u te helpen met mogelijke problemen. Dit is ook de insteek bij onze online activieiten en daarmee kunnen wij ons onderscheiden van de grotere ketens en anonieme buitelandse webshops. De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug naar het begin van de vorige eeuw, maar inmiddels zijn we ook al weer geruime tijd online te vinden. Door de jaren heen hebben veel klanten hun ervaring met ons gedeeld, en we geven u hier graag enkele voorbeelden van.

 

 

Top service!

 

Prettig en deskundig telefonisch contact over de vervanging van een gebroken brillenglas van mijn Serengeti zonnebril. Ik heb mijn zonnebril naar Werkman opgestuurd en een per ommegaande kreeg ik mijn bril met nieuwe glazen in een nieuwe Serengeti koker terug gestuurd. Super tevreden!

 

Jaap, Amsterdam

 

 

Serengeti Bacall lekker snel in huis

 

Ik heb twee Serengeti Bacall brillen gekocht omdat ik op de website geen keuze kon maken. De brillen werden binnen een dag aan bij mij aangeboden. Zoals toegezegd op de website. Uiteindelijk heb ik de Shiny Tortoise Havana Gepolariseerd gehouden en de andere geretourneerd. Het bedrag van de teruggestuurde bril stond binnen 3 dagen op mijn rekening! Lekker snel. Kortom, een prima ervaring

 

Arianne, Den Haag

 

 

Ze doen wat ze beloven!

  

Goede en heldere communicatie over mogelijkheden EN onmogelijkheden. Duidelijk advies en nuttige aanbevelingen zonder verplichtingen. Daarbovenop redelijk scherp geprijsd en toch het ouderwetse service gevoel weten te behouden. Bij de eerstvolgende aankoop wordt verder kijken overbodig gemaakt. Van harte aanbevolen!

 

S, Amsterdam

 

 

Zeer goed advies, tevreden over mijn aankoop

 

Ik woon in Belgie, ik heb gebeld met een van de medewerkers, ik kreeg zeer goed advies nadat ik had uitgelegd wat ik ongeveer zocht. De uiteindelijke keuze voor de Leonardo zonnebril was gemaakt enkel afgaande op het advies en de foto's oop de website. Een paar dagen later, toen ik het pakket heb ontvangen was ik heel tevreden met de gemaakte keuze, ik heb door de weersomstandigheden al heel veel gebruik gemaakt van de zonnebril. Ik zit vaak in de wagen en het contrast is zeer goed, mijn ogen worden niet moe, een echte aanrader dus.

 

Danny, Aalst

 

 

Prima ervaring

 

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij deze site. Eerst de vele goede recensies gelezen en de site is overzichtelijk en duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Pakketje was goed ingepakt en zag er top uit. Nu wachten op de zon ☀️ Zou zo weer een bestelling plaatsen.

 

Stefanie, Heerlen

 

 

Dit zijn natuurlijk beoordelingen die wij zelf geselecteerd hebben, maar ze geven wel een goed beeld van het geheel. We wijzen u natuurlijk ook graag op het complete overzicht van beoordelingen, deze zijn te vinden bij KlantenVertellen en Google.