opc_loader

Menu

Bij Serengeti XL hebben we meer dan 350 verschillende uitvoeringen van Serengeti zonnebrillen op voorraad. Genoeg te kiezen dus, maar er zijn een paar modellen die er in positieve zin uitspringen. Op deze plek delen we graag onze populairste modellen met u, ter inspiratie, of als startpunt bij uw zoektocht naar de perfecte zonnebril.

 

 

Hayworth

 

De Serengeti Hayworth is een mooie grote damesbril die doet denken aan de glamour van weleer. Heb montuur is van hoogwaardig acetaat dat met de hand afgewerkt is door vakmensen met jarenlange ervaring. De Hayworth heeft verschillende metalen elementen die de zonnebril een luxe uitstraling geven en bovendien een positieve uitwerking op de duurzaamheid hebben. Deze zonnebril is uitgerust met mineraal glas dat verkrijgbaar is in alle bekende kleuren.

 

 

 

Delio

 

De Serengeti Delio gaat inmiddels alweer een tijd mee, maar blijft onveranderd populair. Deze stijlvolle zonnebril wordt ook steeds weer in nieuwe kleurcombinaties uitgebracht, dus zo blijft het model bij de tijd. Net als de Hayworth is het montuur van de Delio gemaakt van acetaat, een bestendige kunststofsoort die prachtig afgewerkt kan worden. De Delio heeft een redelijk gemiddelde pasvorm en is uitgevoerd met diverse kleuren mineraal glas.

 

 

 

Bacall

 

De Serengeti Bacall valt in dezelfde categorie als de Hayworth en is een bijzonder luxe uitgevoerde damesbril met mineraal glas. De vorm is geïnspireerd op de mode van de jaren '60 en '70 en sluit toch uitstekend aan op de hedendaagse trends. Dankzij de brede glazen en het grote randen wordt het zonlicht ook goed geblokkeerd en zult u niet snel last hebben van vervelende lichtinval. Nu alleen nog een mooi sjaaltje en een cabrio en de look is compleet!

 

 

 

Tellaro

 

De Serengeti Tellaro is een prachtig herenmodel met een metalen montuur. Deze klassieke vorm zal nooit uit de mode raken en is daarom een veilige keuze voor wie zo lang mogelijk van zijn Serengeti wil blijven genieten. De Tellaro is relatief groot van formaat en daarom uitermate geschikt voor mensen waarbij de meeste brillen wat te krap zitten. Spreekt de stijl u aan maar heeft u liever een wat gemiddelde maat? Dan attenderen wij u graag op de Serengeti Spello!

 

 

 

Bormio

 

Tot slot stellen we u graag voor aan de Serengeti Bormio, een sportief montuur met kunststof glazen. Ook de Bormio gaat al weer een tijdje mee, maar er valt dan ook weinig te verbeteren aan dit vlotte modelletje. Dankzij de ronding in het montuur en het glas sluit deze zonnebril goed aan op uw hoofd, hierdoor zult u geen last hebben van vervelende lichtinval en kunt u ongehinderd allerlei activiteiten ondernemen. Ideaal voor op de fiets of motor, op het water of tijdens het sporten!