opc_loader

Menu

Wat is een goede zonnebril?


Tsja, die vraag horen we regelmatig, maar het antwoord is erg afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat een goede zonnebril UV-straling moet tegenhouden. Deze straling is schadelijk voor uw ogen en kan veroudering en mankementen veroorzaken. Op de meeste zonnebrillen vindt u stickertjes die zouden moeten garanderen dat het glas 100 procent van de UV-straling tegenoudt, maar uit verschillende tests blijkt dat dit in de praktjik nog behoorlijk tegen kan vallen. Serengeti staat wel garant voor bescherming tegen deze schadelijk straling, met een Serengeti zonnebril weet u zeker dat u het beste voor uw ogen kiest.

2022_header_raffaele

Los van deze eigenschap is eigenlijk alles afhankelijk van uw voorkeur. Waar wilt u de zonnebril voornamenlijk voor gebruiken? Onder welke omstandigheden? En wat vindt u zelf belangrijk in een bril?

 

Serengeti heeft voor ieder wat wils. Wilt u de blits maken op het terras, veilig kilometers maken in de auto of activiteiten ondernemen op het water? Voor iedere situatie is de juiste bril te vinden en we geven u de garantie; ze zijn allemaal goed.