opc_loader

Menu

De ideale zonnebril voor beroepschauffeurs!

Iemand die voor zijn beroep veel tijd op de weg doorbrengt, is gebaat bij een goede zonnebril. Of u nu op de vrachtwagen zit, personen vervoert of pakketjes rondbrengt; goed zicht is essentieel voor veilige en efficiënte kilometers.

 

Serengeti Eyewear staat al jaren bekend om zonnebrillen met glazen van de hoogste kwaliteit; glazen die speciaal ontwikkeld zijn om optimaal zicht te geven bij de meest uitdagende omstandigheden.

 

2022_header_10

 

Drivers glazen

 

Voor het gebruik op de weg heeft Serengeti de Drivers-glazen ontwikkeld. Deze amberkleurige glazen werken contrast verhogend waardoor u de omgeving en objecten makkelijker kunt waarnemen en uw ogen minder snel vermoeid raken. Het blauwe licht dat verantwoordelijk is voor waas en bovendien schade aan uw ogen kan veroorzaken, wordt niet doorgelaten en alleen de bruikbare lichtfrequenties blijven zichtbaar.

 

De Drivers-glazen zijn verkrijgbaar in mineraal glas en hoogwaardig kunststof, gepolariseerd en niet-gepolariseerd. Voor het beste zicht raden wij gepolariseerd mineraal glas aan. De polarisatie zorgt er voor dat schitteringen weggenomen worden en reflecties, op bijvoorbeeld een nat wegdek, niet meer zichtbaar zijn. Het mineraal glas zorgt over het algemeen voor het beste zicht, al is kunststof een goed alternatief als u meer waarde hecht aan een beperkt gewicht van uw bril.

 

 

Fotochromatisch

 

Alle glazen van Serengeti zijn bovendien fotochromatisch, dat betekent dat ze donkerder worden naarmate het licht om u heen feller wordt. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste lichtdoorlatendheid voor iedere situatie. Uw ogen zullen zich minder in hoeven te spannen en raken minder snel vermoeid.

 

Dus, bent u op zoek naar een goede bril voor op de weg? Met een Serengeti zonnebril met Drivers glazen weet u zeker dat u veilig en comfortabel kilometers kunt maken.

 

Kijk voor meer informatie ook op onze informatiepagina over glazen of bij de uitgebreidere artikelen over de technieken die door Serengeti ontwikkeld en gebruikt zijn.