opc_loader

Menu

5 x de beste zonnebril voor het autorijden!

 

Als u veel op de weg zit is een goede zonnebril een essentieel hulpmiddel. Een laagstaande zon, glinsterend nat wegdek of heel fel licht; met een goede zonnebril ziet u meer!

 

De zonnebrillen van Serengeti Eyewear staan bekend om hun glazen. Deze glazen zijn uitgerust met meerdere bijzondere technieken die een positief effect op uw zicht hebben. Door deze technieken allemaal te combineren in één glas helpt een Serengeti zonnebril u bij het kijken, niet alleen als de zon schijnt, maar ook tijdens lastige weeromstandigheden en zelfs bij bewolkt weer! In het verkeer is het natuurlijk van groot belang dat u alles goed ziet, en daarom zijn de zonnebrillen van Serengeti geliefd bij vele chauffeurs van taxi's, vrachtwagens, bussen en motoren. Met een Serengeti zult u meer contrast ervaren waardoor het eenvoudiger is om objecten van elkaar te onderscheiden. Uw ogen hoeven zich daarom minder in te spannen en zillen minder snel vermoeid raken. Dankzij het polarisatiefilter worden schitteringen geblokkeerd waardoor het beeld rustiger wordt. Dit kunt u vergelijken met lamellen in het glas; alleen direct licht wordt doorgelaten, reflecties van een nat wegdek, glinsterende autoruiten of golvende waterpartijen worden geblokkeerd en geven geen hinder. Ook het Spectral Control filter levert een positieve bijdrage; alleen de lichtfrequenties die bruikbaar zijn voor het zicht worden doorgelaten. Licht in het blauwe spectrum zorgt vaak voor een waas en bovendien zijn uw ogen er extra gevoelig voor, dus het meeste blauwe licht wordt tegengehouden.

 

Natuurlijk is het zicht niet het enige criterium, ook de uitstraling van uw bril is belangrijk! Gelukkig hebben we bij Serengeti XL de volledige collectie op voorraad, dus er zit gegarandeerd een geschikt model voor u bij!

 

We hebben alvast een mooie selectie van dames- en herenbrillen voor u gemaakt!

 

 

 

De Serengeti Boron is een prachtige bril voor in de auto. Dankzij de grote glazen zijn de ogen goed beschermd tegen invallend licht en ook de kunststof randen om de glazen helpen hierbij. De Boron heeft ook een fantastische uitstraling met zijn luxe kunststof elementen en zorgvuldig afgewerkte metalen details. Deze bril is geschikt voor heren en heeft een gemiddeld tot grote pasvorm.

 
 

 

Voor dames die de blits willen maken in de auto hebben we de Hayworth geselecteerd. Deze luxe bril heeft een montuur van acetaat dat in verschillende stijlvolle kleuren geleverd wordt. Het mooie van acetaat is dat het met de hand afgewerkt wordt waardoor dit montuur tot in de kleinste details geperfectioneerd wordt. Ook de Hayworth heeft mooie grote glazen waardoor de ogen goed afgedekt worden. Deze oversized bril heeft een gemiddelde pasvorm.

 
 

 

De Serengeti Carrara is een tijdloos model dat al weer een tijdje meegaat maar ongekend populait blijft. Deze zogenaamde pilotenbril is ook erg geschikt voor mensen die liever met de auto reizen en maakt het plaatje compleet als u van plan bent om een roadtrip te ondernemen. De Carrara is verkrijgbaar met alle glaskleuren, maar in de auto raden wij meestal de amberkleurige Drivers glazen aan.

 

 

 

Ook de Amboy is uitermate geschikt voor chauffeurs, en bovendien heeft deze zonnebril een unieke uitstraling. Door metaal en acetaat te combineren ontstaat er een zonnebril die massief en verfijnd mooi in balans brengt en de tand des tijds zeker zal doorstaan. Door de vorm van het voorstuk sluit deze bril ook aan op het hoofd waardoor er geen licht om de glazen heen komt. De Amboy wordt verkocht als herenmodel en heeft een gemiddelde pasvorm.

 
 

 

Vindt u het vooral belangrijk dat een zonnebril zo licht mogelijk is? Dan adviseren wij u een sportiever model zoals deze Lupton. Deze zonnebril heeft een minimaal montuur en is uitgerust met kunststof glazen waardoor het gewicht extreem laag blijft. Dankzij dit lage gewicht in combinatie met de rubberen neusvleugels zult u amper merken dat u een zonnebril draagt, en daarmee is deze bril ideaal voor langeren ritten. Deze bril is geschikt voor zowel dames als heren en is vrij gemiddeld van maat.

 

 

Wilt u toch nog even verder zoeken? Bekijk ons complete overzicht of neem contact met ons op voor advies!